Suomi100

SUOMI100 KUNTOKORTTI - UNELMAT LIIKKEELLE

• Kerää 100 tuntia liikuntaa
  • Kuntokortti voimassa 16.1. - 30.11.2017
  • Kuntokortin palautus 5.12.2017 mennessä. Seurojen kautta tai kaupungin palvelupisteeseen (Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna)
  • Kuntokortin käyttäjän ei tarvitse olla minkään seuran jäsen
  • Kaikkien kortin täyttäneiden kesken arvotaan palkintoja + erikoispalkintoja 100 tuntia keränneiden kesken
  • Kortteja saa Punkaharjun Urheilijoiden jakamana:
    • Punkaharjun Apteekista
    • Punkaharjun Metsäpalvelusta
    • Punkaharjun Urheilijoiden järjestämistä kilpailuista 7 tapahtumista

Korttiin saa merkinnän jokaisesta tunnin suorituksesta. 0,5 tuntia pyöristetään seuraavaan tasatuntiin. Esim Punkaharjun Halkijuoksu 1/2 maraton aikaan 2:32 --> Korttiin saa 3 tunnin edestä suoritus merkintöjä.

LINKKI KAUPUNGIN SIVUILLE MISTÄ NÄET MUIDEN SAVONLINNAN ALUEEEN SEUROJEN TARJONNAN

PUNKAHARJUN URHEILIJOIDEN TAPAHTUMAT JOISTA SAA MERKINNÄN LIIKUNTAKORTTIIN:

HUOM! OMAT VAKUUTUKSET TAPAHTUMIIN (Seura ei ole vakuuttanut osallistujia)

LAINAUS SUOMI 100 NETTISIVUILTA

Liikkumisen unelmavuosi innostaa suomalaiset liikkumaan

Vuosi 2017 on valtakunnallinen Liikkumisen unelmavuosi, jonka tavoitteena on saada koko Suomi liikkeelle. Unelmavuotta rakennetaan kovalla vauhdilla ympäri Suomea noin 150 paikkakunnalla, ja mukana on jo lähes 10 000 ihmistä. Luvassa on yhteisiä lajikokeiluja, kampanjoita, yhteistyössä järjestettyjä paikallisia liikuntatapahtumia sekä yksittäisten ihmisten toteuttamia liikuntahetkiä.

Kevät huipentuu Unelmien liikuntapäivään10.5.2017, joka on kaikenlaisen liikkumisen pop-up-päivä ja Suomen suurin liikuntatapahtuma, johon kuka tahansa voi osallistua.

Taustalla on Olympiakomitean koordinoima Unelmat liikkeelle -toimintatapa, jossa paikalliset toimijat innostavat ja osallistavat ihmisiä mukaan ideoimaan ja kokeilemaan rohkeasti eri keinoja liikkumisen lisäämiseksi.