Salibandy

Punkaharjun Salibandyn ITÄ - LÄNSI

Punkaharjun salibandyn Itä - Länsi ottelu pelattiin vuoden tauon jälkeen 29.4. klo 12 alkaen Parikkala hallissa. Joukkueisiin otettiin punkaharjulaisia ja ex-punkaharjulaisia salibandyn harrastajia. Veden jakajana käytettiin VT14 jolloin ns. Hutikan puoli oli Länsi ja Shellin puoli Itä. Lisäkäsi nämä ex-punkaharjulaiset jaettiin molempiin joukkueisiin järjestäjän toimesta. Otteluaika oli täysimittainen salibandy ottelu eli 3 x 20min.

Pelaamaan ilmoittautuikin ennätys määrä salibandyn harrastajia, yhteensä 36 pelaajaa. Lisäksi toimitsijoina toimivat Sini Heiskanen ja Aatu Auvinen. Tuomaroinnista vastasi Toni Pekkinen ja Marko Laukkanen. Toni onkin alan ammattilainen, joka on tuomaroinut ihan pääsarja tasolla Suomen salibandyssä.

Ottelu itse alkoi Idän kovaalla rynnistyksellä ja Itä olikin ensimmäisen erän alkupuoliskolla jo 4-0 johdossa mutta Länsi ei luovuttanut ja kiri rinnalle. Eka erä päättyi 5-4 lukemiin Toiseen erään lähdettiin taistelu hengellä ja vauhdikkaasti. Tilanteita ja maaleja tuli molempiin päihin. Toisen erän jälkeen lukemat olivat 8-6 Idälle. Kolmenteen erään lähtiessä kaikki oli vielä mahdollista mutta erän edetessä Idän nuoriso osasto oli paremmalla jalalla liikenteessä ja Länsi joutui nöyrtymään ja loppu lukemat olivatkin suhteellisen selkeät 16-8 Idälle.

Tapahtuma järjestettiin nyt viidennen kerran ja tämä oli Idän toinen voitto, joten näin ollen voitot kaventuivat kun Lännellä voittoja on siis kolme.

Ottelun eniten maaleja tehneet palkittiin ja tällä kertaa heitä oli kaksi jotka tekivät 3 maalia. Idän joukkueesta 3 maalia teki Joel Heiskanen ja Lännen joukkueesta samaan pystyi Tommi Purhonen. Palkinnoksi he saivat Monityöt M. Laukkanen lippikset.

Voittanut joukkue eli Itä palkittiin kiertopalkinnolla ja lisäksi joukkueen pelaajat palkittiin henkilökohtaisesti lahjakortilla Pub Hutikkaan.

Salibandy kerhot alkaavat syyskuun alusta.