Uintijaosto

UIMA HARJOITUKSET EIVÄT ALA KORONA RAJOITUKSISTA JOHTUEN. HARJOITUSTEN UUDESTA ALOITUS AJANKOHDASTA TIEDOTETAAN SOSIAALISESSA MEDIASSA JA TÄLLÄ NETTISIVULLA

TOIMINTA

Jaostossamme toimii alkeisryhmä Kuutit  ja kuntoryhmä sekä  tekniikka/ kilparyhmä (nuoret ja Masters).Tällä hetkellä harrastajien ja kilpailijoiden ikäjakauma on 7-vuotiaasta ylöspäin. Myös aikuisuimarit ovat tervetulleita.

Kansallisiin ja SM-tason uintikilpailuihin osallistutaan aktiivisesti.

HARJOITUKSET

Kuntoryhmän ohjatut harjoitukset ovat  Punkaharjun Kruunupuistossa  6.9.2019 alkaen  perjantaisin klo 18.30.  Tekniikka/kilparyhmän harjoitukset ovat keskiviikkoisin 4.9.2019 alkaen klo 18.00-19.30.  Ohjaajina toimivat Kirsi Kinnunen ja Arttu Päivärinta.

Kuuttien harjoitukset ovat Punkaharjun Kruunupuistossa perjantaisin klo 17.45-18.30. Ohjaajana on Kirsi Kinnunen. Kun uintitaito on kehittynyt riittävästi, siirtyy lapsi Kuuttien ryhmästä seuraavan tason ryhmään.

Edellytyksenä Kuutit-ryhmään pääsylle on, että lapsi pystyy uimaan ilman apuvälineitä itsenäisesti isossa altaassa 100-300 metriä treenin aikana.

Lisätietoja harjoitusajoista saa myös Pirjo Laukkaselta puh. 040 5533587 tai lakiasiat.laukkanen@gmail.com

MAKSUT

Seuran jäsenmaksu 15 euroa/jäsen tai perhejäsenmaksu 40 euroa. Maksu maksetaan seuran tilille FI59 5364 0640 0171 08.

Uimahallikulut laskutetaan toteutuneiden kulujen mukaisesti.

Lisäksi puolivuosittain laskutetaan uintimaksu, joka on aikuisuimarilta 50 euroa, 1-2 kertaa uivalta lapselta 50 euroa ja useammin uivalta 80 euroa/lukukausi.

Kilpauimarit lunastavat itse kilpailulisenssinsä eli Blue Cardin, joka sisältää vakuutuksen ja oikeuden kilpailla kansallisissa kilpailuissa.

YHTEYSTIEDOT:

Pirjo Laukkanen, jaoston puheenjohtaja, puh. 040 5533587, lakiasiat.laukkanen@gmail.com

Kirsi Kinnunen, valmentaja, puh 040 539 1240/iltaisin

Arttu Päivärinta, valmentaja, puh. 0400 718 085

TERVETULOA UINNIN PARIIN!

Saat uintitaidon, kehon kehityksen ja mielen eheyden!

” PuU pysyy pinnalla!”

KÄVÄISE!

Suomen Uimaliiton sivulla  www.uimaliitto.fi

Uimaliiton sivulta saat lisätietoa kaikesta uintiin liittyvästä; kilpailut, tulokset, seurat ja Blue Card ym.

Punkaharjun Urheilijoiden seurakoodi verkkokauppaamme www.aquanetti.fi on 1920PUU​ ja se tulee syöttää ¨aktivoi kampanja¨-kohtaan verkkokaupassamme tilausta maksettaessa. Sillä saa suositushinnoista -10% ja postikulut poistuvat, kun tilauksen loppusumma on yli 75e.