Yleisurheilu

Tervehdys kaikille innokkaille yu-kerholaisille!

Kesäkausi starttaa ke 1.6. Yleisurheilukoulu on keskiviikkoisin. Kausi jatkuu elokuulle ke 17.8 saakka.

Alle 4-vuotiaiden perheliikuntaleikkikoulussa jumpataan yhdessä vanhempien kanssa. Perheliikkarin on tarkoitus tukea lapsen liikunnallista kehitystä, opettaa lasta toimimaan ryhmässä ja noudattamaan sääntöjä, sekä tarjota liikunnan riemua ja onnistumisen elämyksiä.

Klo 17.30-18

Hinta 10 x 30min 30€

4-6 vuotiaiden liikuntaleikkikoulu sopii lapsen ensimmäiseksi harrastukseksi. Liikuntaleikkikoulussa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia perusliikuntataitoja; tasapaino-, liikkumis- ja välineenkäsittelytaitoja ikätaso huomioiden. Erilaisten leikkien ja pelien kautta harjoitellaan myös yhdessä toimimisen taitoja muiden lapsien sekä ohjaajien kanssa.

Klo 17.30-18.15

Hinta 10 x 45min 40€

7-9 -vuotiaiden ja 10-12 -vuotiaiden yleisurheilukoulut on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille. Harjoitusten teemoina ovat monipuolinen juokseminen, hyppääminen ja heittäminen sekä tasapainotaidot. Yleisurheilukoulussa tutustutaan laajasti eri yleisurheilulajeihin unohtamatta iloisia peli- ja leikkihetkiä. Toiminnassa kehitetään myös ryhmätyöskentelytaitoja.

7-9v klo 18.15-19.15

Hinta 10 x 60min 50€

10-12v klo 18-19.15

Hinta 10 x 75min 60€

Mukaan tarvitsee säänmukaiset ulkovarusteet, lenkkarit ja juomapullon.

Ohjaajina toimivat koulutetut ohjaajat

ILMOTTAUTUMISET ENNAKKOON 31.5. mennessä tämän sivun alalaidan lomakkeella.

Harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa 2 kertaa. Ilmoitathan toisen kerran jälkeen, mikäli lapsi ei jatka. Peruuttamattomasta paikasta veloitamme koko maksun.

Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä.

Kuvaus- ja videointilupa: ilmoitathan lisätietoja kohdassa, mikäli et anna lupaa kuvata tai videoida lasta urheilukouluharjoituksissa ja kuvia/videoita ei saa julkaista mediakanavissa sekä markkinointitarkoituksissa. Emme käytä urheilukoululaisten nimiä julkaisuissa.

TERVETULOA KERHOILEMAAN!

Tiedustelut;

Punkaharjun Urheilijat

Soile Tiimonen

soile.eronen@gmail.com

040-573 9400 (viestillä tavoittaa parhaiten)

 

ILMOITTAUTUMINEN YLEISURHEILURYHMIIN

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.