Yleisurheilu

Tervehdys kaikille innokkaille yu-kerholaisille!

Tulevan kesän ryhmät järjestetään yhteistyössä Punkaharjun Urheilijoiden ja Savonlinnan Riennon kanssa.

Kesäkausi starttaa viikolla 23 eli ke 9.6. Yleisurheilukoulu on keskiviikkoisin. Kausi jatkuu elokuulle viikolle 32 eli ke 11.8 saakka.

Alle 4-vuotiaiden perheliikuntaleikkikoulussa jumpataan yhdessä vanhempien kanssa. Perheliikkarin on tarkoitus tukea lapsen liikunnallista kehitystä, opettaa lasta toimimaan ryhmässä ja noudattamaan sääntöjä, sekä tarjota liikunnan riemua ja onnistumisen elämyksiä.

Klo 17.30-18

Hinta 10 x 30min 30€

4-6 vuotiaiden liikuntaleikkikoulu sopii lapsen ensimmäiseksi harrastukseksi. Liikuntaleikkikoulussa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia perusliikuntataitoja; tasapaino-, liikkumis- ja välineenkäsittelytaitoja ikätaso huomioiden. Erilaisten leikkien ja pelien kautta harjoitellaan myös yhdessä toimimisen taitoja muiden lapsien sekä ohjaajien kanssa.

Klo 17.30-18.15

Hinta 10 x 45min 40€

7-9 -vuotiaiden ja 10-12 -vuotiaiden yleisurheilukoulut on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille. Harjoitusten teemoina ovat monipuolinen juokseminen, hyppääminen ja heittäminen sekä tasapainotaidot. Yleisurheilukoulussa tutustutaan laajasti eri yleisurheilulajeihin unohtamatta iloisia peli- ja leikkihetkiä. Toiminnassa kehitetään myös ryhmätyöskentelytaitoja.

7-9v klo 18.15-19.15

Hinta 10 x 60min 50€

10-12v klo 18-19.15

Hinta 10 x 75min 60€

Mukaan tarvitsee säänmukaiset ulkovarusteet, lenkkarit ja juomapullon.

Ohjaajina toimivat koulutetut seurojen ohjaajat Aada, Emma ja Soile.

ILMOTTAUTUMISET ENNAKKOON Savonlinnan Riennon nettisivuilla http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/…/yleisurheilua…/

olevan lomakkeen kautta 7.6 mennessä. Kerhomaksuun sisältyy lisenssi ja ilmoittautuessasi voit valita kumman seuran nimiin haluat sen ottaa.

Harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa 2 kertaa. Ilmoitathan toisen kerran jälkeen, mikäli lapsi ei jatka. Peruuttamattomasta paikasta veloitamme koko maksun.

Lasku lähetetään sähköpostitse ilmoittautumiskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä.

Kuvaus- ja videointilupa: ilmoitathan lisätietoja kohdassa, mikäli et anna lupaa kuvata tai videoida lasta Riennon urheilukouluharjoituksissa ja kuvia/videoita ei saa julkaista Riennon mediakanavissa sekä markkinointitarkoituksissa. Emme käytä urheilukoululaisten nimiä julkaisuissa.

TERVETULOA KERHOILEMAAN!

Tiedustelut;

Punkaharjun Urheilijat

Soile Tiimonen

soile.eronen@gmail.com

040-573 9400 (viestillä tavoittaa parhaiten)

Savonlinnan Riento

Annika Luukkainen annika.luukkainen@gmail.com

040-412 1486