Kuntojaosto

Punkaharjun Urheilijoiden kuntojaosto mahdollistaa niin aikuisten kuin lasten liikkumista eri harrastusmuodoissa. Kaikki ovat tervetulleita harrastuksien pariin.

LASTEN LIIKUNTAKERHO JATKUU 28.1.2023

3 - 6 vuotiaat (-16 ja -19 syntyneet) lauantaisin klo 10 - 11

Hinta kevätkaudelta 28.1. - 29.4. on 10 Eur/lapsi. Maksetaan ohjaajalle.

Kerhossa liikutaan, leikitään ja harjoitellaan leikin lomassa liikkumisen perustaitoja ikätasoisesti.

Kerhon ohjaajana toimii varhaiskasvatuksen erityisopettaja Johanna Pohjanpalo ja tarvittava apuväki.

LIsätietoa liikuntakerhosta antaa Johanna, pohjanpalojohanna@gmail.com

PuU HIIHTOKOULU

Sunnuntaisin 8.1. alkaen. Punkaharjun Sanskin monttu klo 14:00 - 15:00 5-9v. ja klo 15:00 - 16:00 10-13 v.

Hinta 20€ / kausi

Hiihtokoulu järjestetään 8.1. - 19.2. (hiihtokoulua ei ole 15.1.)
Pakkasrajana -15 astetta

Ilmoittautumiset & lisätietoja: katriina.valta@gmail.com

Kuntojumppa perjantaisin 20.1.2023 alkaen klo 17.45-18.45

Punkaharjun yläkoulun liikuntasalissa (Palomäentie 2). Treenit jatkuvat perjantaisin loppukevääseen saakka.

Kuntojumppa on koko kropan lihaskunnollinen tunti, jossa pystyt kehittämään lihaskunnon sekä -kestävyyden lisäksi myös mm liikkuvuutta, kehonhallintaa ja räjähtävyyttä. Kuntojumppa ei sisällä haastavia askelsarjoja, liikkeet tehdään erilaisia liikuntavälineitä sekä omaa kehonpainoa apuna käyttäen. Treenin pystyt tekemään itselle sopivaan tahtiin ja ohjaaja antaa tarvittaessa liikkeisiin kevyemmän sekä haastavamman version, joten kuntojumppa sopii kuntotasosta riippumatta kaikille. Ohjaajana toimii liikuntaneuvoja ja personal trainer Viivi Paasonen.

Ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Punkaharjun Urheilijoiden seuran jäsenille kertamaksu 5€ (laskutetaan) tai ei- jäsenille 7€/kerta. Lisätietoja ohjaajalta 0407554842 tai viivipaasonen2@gmail.com